ΑΕΛ: Οι αλήθειες του Χάβου…

Μεγάλες κουβέντες όλο αλήθεια βγήκαν χθες από το στόμα του τεχνικού της ΑΕΛ, Μάκη Χάβου μετά και τη νέα ήττα από την Νέα Σαλαμίνα. «Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί να φύγει», τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Ελλαδίτης τεχνικός γεμίζοντας ευθύνες τους ποδοσφαιριστές του.

Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ,

όπως δήλωσε και ο Αϊρόσα μετά το τέλος του αγώνα ψάχνουν ακόμη την ψυχολογική τους εικόνα. Δεν έχουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και συνεχώς κάνουν λάθη κάτι που στοιχήσει αφάνταστα στην ομάδα της Λεμεσού. Το ίδιο έγινε και χθες στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Δυο λάθη από παίκτες ηγέτες και τα δυο τα πλήρωσε η ομάδα της Λεμεσού.

Όπως και να έχουν τα πράγματα για να βρει η ΑΕΛ τα πόδια της θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές κλειδιά στην ομάδα να ανεβάσουν την επίδοση τους και αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα. Θα πρέπει ο Μάκης Χάβος να βρει τους τρόπους για να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΑΕΛ βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια και σίγουρα αυτό βάζει σε σκέψεις όλους στην οικογένεια της Λεμεσιανής ομάδας. Δρόμος υπάρχει αρκετός και σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα