ΑΕΛ: Ο Μπογκντάν Μιτρέα ο τελευταίος

Με την απόκτηση του Μπογκντάν Μιτρέα, ολοκληρώνεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ για τον χειμώνα. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός ήρθε χθες στην Κύπρο αφού έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι και συμφώνησε στα πάντα με τη λεμεσιανή ομάδα. Λογικά σήμερα (αν δεν έχει γίνει αυτό ψες) θα ανακοινωθεί και επίσημα και θα αποτελέσει την 4η κίνηση μετά τους Πίτι, Μπλάνκο και Σάσι. Ο Μιτρέα φυσικά και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα

αλλά ούτε και για τον επαναληπτικό του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη, αφού ακόμη δεν έχει εγγραφεί.

Η απόκτηση του Μιτρέα επιβαλλόταν μετά το ξαφνικό διαζύγιο της λεμεσιανής ομάδας με τον Σιέλη. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά το διαζύγιο της ΑΕΛ με τον κεντρικό αμυντικό, αφού η λεμεσιανή ομάδα υπέγραψε την αποδέσμευσή του (release) και ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί αύριο στην Κορέα για τα τυπικά. Ήδη η κορεάτικη ομάδα ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΛ και τους ζήτησε να το πράξουν άμεσα. Από πλευράς ΑΕΛ αναμένεται ότι σύντομα θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από τις 50.000 ευρώ που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Σιέλη.

Ακόμη πιο δύσκολο

Στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου χαρακτήρισε ακόμη πιο δύσκολο τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα με την Ανόρθωση. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ακόλουθα: «Ερχόμαστε από ένα ντέρμπι που δεν κερδίσαμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Χρειαζόμαστε πολύ το τρίποντο για να μείνουμε στα ψηλά. Είχαμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και φάνηκε η κούραση με την Ανόρθωση. Θα δώσουμε τα πάντα για το μεγαλείο της ΑΕΛ. Αυτό είναι υπόσχεση».

Για Σάσι και Μιτρέα

Αναφέρθηκε στα δυο τελευταία αποκτήματα της ομάδας.

Για τον Μιτρέα τόνισε: «Έπρεπε να βρεθεί παίκτης που να αγωνίζεται και στόπερ και αριστερό μπακ μετά τη φυγή του Μπαμπάνκο που με πλήγωσε πάρα πολύ».

Για την απόκτηση Σάσι: «Είναι ένας παίκτης έτοιμος, στο οικονομικό πλαίσιο της ομάδας. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα