Ιντιακέθ: "Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία"

«Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Κλίφτονβιλ ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιακέθ.

«Πρώτα απ’ όλα είναι το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Eίναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι

σε μια δύσκολη ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι έτοιμη».

Αν θα επηρεάσει ο πλαστικός χλοοτάπητας, ο κ. Ιντιακέθ δήλωσε: «Είναι σίγουρα διαφορετικός ο αγωνιστικός χώρος και πρέπει να προσαρμοστούμε επάνω σε αυτό, ωστόσο γενικά είναι καλές οι συνθήκες που θα αγωνιστούμε. Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ο αγωνιστικός χώρος»

Αν πιστεύει ότι η ομάδα βελτιώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Είχαμε πει για τις στατικές φάσεις. Αύριο με τα δεδομένα που σας είπα για τον αγωνιστικό χώρο, αναμένουμε να είναι πολύ σημαντικές. Δουλέψαμε αρκετά σε αυτό τον τομέα».

Για τις επιπλέον λύσεις που έχει σε σχέση με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Σίγουρα έχουμε περισσότερες επιλογές με τους Ρουμπέν και Ορτίθ. Έχουμε επιλογές σε όλες τις θέσεις. Θα αποφασίσω για την 11άδα και οι παίκτες καλούνται ν’ ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

Αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές: «Είναι πιθανό. Σε κάθε παιχνίδι επιλέγεται η πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα».


Τι πρέπει να προσέξει: «Με βάση με αυτά που με μετέφερε ο κ. Δημητρίου που είδε την αντίπαλο, είναι μια δυναμική ομάδα που τρέχει συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και κυνηγά όλες τις μπάλες. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Επίσης, πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό αφού αν δεν τον ελέγχουμε θα είναι επικίνδυνο για μας».

Εκ μέρους των παικτών, παρευρέθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Έχουμε ενημερωθεί από τον προπονητή μας το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια δυνατή ομάδα που τρέχει συνεχώς. Έχουμε μάθει όλα όσα έπρεπε. Έχουμε να παίξουμε σ’ ένα γήπεδο το οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι, ωστόσο όπως έχει πει ο προπονητής μας αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τρέξουμε σαν τρελοί αύριο για 90λεπτά για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρουμε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να είναι εύκολα τα πράγματα για μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην δεχτούμε γκολ και έχουμε προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα