ΑΕΛ: Καλώς τον και ας άργησε!

Στην οικογένεια της ΑΕΛ ανήκει και επίσημα από χθες ο Ραφαέλ Ρομό.

Ο 26χρονος Βενεζουελάνος τερματοφύλακας ήρθε χθες στην Κύπρο, πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο δύο χρόνων με τη λεμεσιανή ομάδα, φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους και ανακοινώθηκε αποτελώντας τη 13η φετινή μετεγγραφή της ομάδας. «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα Ραφαέλ Ρόμο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ καλωσορίζει τον 26χρονο (25.02.90) τερματοφύλακα και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Ο Ρομό ήδη βρίσκεται στις Πλάτρες και ενσωματώθηκε με την αποστολή της ΑΕΛ στο ορεινό θέρετρο. Εκεί θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα ξεκινήσει δουλειά κάτω από τις οδηγίες του Αντρέα Μαυρή μαζί με τους Κίττο και Γεωργίου. Το όνομα του Ρομό μπήκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ στις 17 Μαΐου, και αφού πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, τελικά κατέληξε στη λεμεσιανή ομάδα. Το πόσο πολύ πιστεύουν στην ΑΕΛ στην αξία του Ρομό φάνηκε και από το ότι είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής φέτος από τους 13, που έχουν αποκτηθεί, που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο Σοφοκλέους. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί ότι ο Βενεζουέλανος γίγαντας θα δώσει την ασφάλεια που έχει ανάγκη η ομάδα κάτω από τα δοκάρια.
Σειρά από ό,τι φαίνεται στον προγραμματισμό έχουν πάρει οι περιπτώσεις των Αγκουινάλντο και μέσου. Ο πρώην επιθετικός της Δόξας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΛ και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή του, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει και η περίπτωση του επιτελικού μέσου που θέλει στην ομάδα ο κ. Χριστοδούλου. Στον εκλεκτό για την συγκεκριμένη θέση έχει σταλεί συμβόλαιο και στην ΑΕΛ περιμένουν να το επιστρέψει υπογραμμένο για να πάρει τον δρόμο της και αυτή η περίπτωση.

Αν κλείσουν θετικά οι δύο αυτές περιπτώσεις, τότε θα μείνει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και πλάγιου επιθετικού. Τουλάχιστον για τον αμυντικό θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να τελειώσει πριν η ομάδα πάει στη Βουλγαρία στις 18 του μήνα, ενώ η τελευταία κίνηση θα ολοκληρωθεί όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου βρει αυτό που ψάχνει. Πάντως είναι πολλές οι πιθανότητες μέσα στις επόμενες 9 ημέρες να ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες και η ΑΕΛ να μεταβεί κομπλέ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μια και ο λόγος για την προετοιμασία, ήδη στις Πλάτρες σήμερα μπαίνουν στην τέταρτη μέρα της παραμονής τους εκεί και ο κ. Χριστοδούλου μαζί με τους συνεργάτες του θέτουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Σε αυτήν τη φάση στο ορεινό θέρετρο η προσοχή είναι κυρίως στραμμένη στη φυσική κατάσταση, όμως στις προπονήσεις του απογεύματος ο προπονητής των «κιτρίνων» άρχισε να δουλεύει και στην τακτική. Φυσικά στη Βουλγαρία η έμφαση θα είναι αποκλειστικά στην τακτική, που για τον κ. Χριστοδούλου είναι το Α και το Ω, για να μπορέσει η ΑΕΛ τη νέα περίοδο να έχει μια πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα