ΑΕΛ: Η επιστροφή, το σκοράρισμα και ο... Πίτι

Σημαντική από κάθε άποψης ήταν η σημερινή νίκη της ΑΕΛ στο "Αμμόχωστος". Αρχικά γιατί η ομάδα προερχόταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, δεύτερο λόγω των προσθαφαιρέσεων που έγιναν αυτή την εβδομάδα αλλά και λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Λούκας Σόουζα. Η ΑΕΛ παρέμεινε στη 3η θέση και στο -5 από την κορυφή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε για ένα πολύ καλό παιχνίδι και όντως έτσι έγινε. Η ΑΕΛ

αντέδρασε στο γκολ που δέχθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα και μετά ήρθαν με σχετική ευκολία τ' άλλα δύο γκολ που έφεραν την ανατροπή. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έκανε μία νέα αρχή στη Λάρνακα, ένα τρίποντο που δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας, επιτρέποντας σε όλους να αφήσουν πίσω τους μια περίεργη, από κάθε άποψη, εβδομάδα. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ κέρδισε πανεύκολα τη Νέα Σαλαμίνα, όμως σήμερα δεν ήταν το ίδιο σκηνικό, αφού έπρεπε να ιδρώσουν, να τρέξουν και να κυνηγήσουν το γκολ, ούτως ώστε να φτάσουν στην ανατροπή. Οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Πάμπου, με τη προσοχή πλέον να στρέφεται στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ήταν επιθετικά καλή, συνεχίζει να κλέβει εντυπώσεις ο Πίτι

Η ΑΕΛ είχε 180 λεπτά να βρει δίχτυα και σήμερα το πέτυχε, μία άλλη σημαντική επιστροφή για την ομάδα της Λεμεσού. Ήταν επιθετικά αρκετά καλή αν και δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο Πίτι κλέβει τις εντυπώσεις και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε θα αποδειχθεί μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Πάμπο Χριστοδούλου, που έχει στο ρόστερ του ένα επιθετικό πανέτοιμο που δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην εντεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα