ΑΕΛ: Γεμίζει και ανασυντάσσεται

Στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου αρχίζουν σιγά - σιγά να επιστρέφουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Ήδη στην Κύπρο βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι Νικολάου, Ελευθερίου και Σιέλης (οι πρώτοι δύο αγωνίσθηκαν το Σάββατο στο Βέλγιο, ο πρώτος στην αρχική 11άδα και ο δεύτερος ως αλλαγή), ενώ θα τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη αναμένεται ότι ο Κύπριος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μέσα στην

εβδομάδα θα φανεί αν ο Ιονίτσα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα της μεθεπόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ. Για την ώρα, αυτό που βγαίνει από την επίσημη ΑΕΛ είναι πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Το πιο ευχάριστο νέο τις τελευταίες ημέρες για τον κ. Χριστοφόρου είναι η επιστροφή στη δράση τού Μασάμπα Λο Σαμπού. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έπαιξε για 45λεπτά, μετά από ένα μήνα την περασμένη Παρασκευή και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο τεχνικός της ΑΕΛ περίμενε πώς και πώς την επιστροφή του Σαμπού, αφού και ο πιο ποιοτικός στην άμυνα ποδοσφαιριστής είναι ενώ θα έχει και την απουσία του Σιέλη.

Το άλλο ευχάριστο νέο για τον τεχνικό της ΑΕΛ αναμένεται να προκύψει τις επόμενες μέρες και θα είναι η επιστροφή και του Καλό στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αφού ο Πορτογάλος εξτρεμ επίσης δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.Νέα συγκέντρωση σήμεραΠραγματοποιείται σήμερα η δεύτερη συγκέντρωσή της ΑΕΛ για την προώθηση των μετοχών της εταιρείας στις 19:00, στον σύλλογο ΠΑΕΕΚ Κολοσσίου. Η σημερινή συγκέντρωση αφορά κυρίως τα χωριά τις περιοχής Δυτικά της Λεμεσού. Και σήμερα θα είναι παρόντα μέλη του προπονητικού επιτελείου με επικεφαλής τον τεχνικό της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου, ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης, που θα ενημερώσουν και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις και στις απορίες του κόσμου. Στην ΑΕΛ περιμένουν ότι και η σημερινή συνάντηση θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας, για να ενημερωθούν και να αγοράσουν μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας.Στόχος, μέσω αυτών των συγκεντρώσεων, είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε η ΑΕΛ να μην έχει πρόβλημα με τα κριτήρια του Μαρτίου αλλά και η μετοχική σύνθεση της εταιρείας να αλλάξει και να έχουν λόγο όσο περισσότεροι φίλοι της ΑΕΛ μπορούν. Θυμίζουμε ότι οι ανοικτές συγκεντρώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, στη Γερμασόγεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα