ΑΕΛ: Εβδομάδα φιλικών και μετεγγραφών

Στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα στο αθλητικό κέντρο Μπάνσκο μπαίνει από σήμερα η ΑΕΛ. Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα, θα δοθεί ακόμα περισσότερη έμφαση στην τακτική, ενώ την Τετάρτη και την Παρασκευή η λεμεσιανή ομάδα θα δώσει και τα δύο προγραμματισμένα φιλικά στη Βουλγαρία, όπου θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή της Πάμπο Χριστοδούλου να δει πόσο έχουν αφομοιώσει οι ποδοσφαιριστές του αυτά που τους δείχνει στις προπονήσεις.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι

καθοριστική όσον αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός για την ΑΕΛ, αφού αναμένεται να κλείσουν και οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ. Μπουένο και Μενγκά φαίνεται ότι πλησιάζουν πολύ στο να γίνουν και αυτοί μέλη της «κίτρινης» οικογένειας, ενώ θα πάρει τις αποφάσεις του ο κ. Χριστοδούλου και για τον Κέβιν Λαφράνς, που συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα στη Βουλγαρία. Λογικά θα τον δει και σε κάποιο από τα φιλικά παιγνίδια πριν αποφασίσει για το ναι ή το όχι. Είναι πιθανόν τα τελευταία δύο αποκτήματα να έρθουν κατευθείαν στην Κύπρο, αφού το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της λεμεσιανής ομάδας ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Σε ό,τι αφορά τους δύο Αγκολέζους Πέδρο Μπενγκούι και Αλί Σαβανέ, η άφιξή τους στη Βουλγαρία θα γινόταν ψες ή το αργότερο σήμερα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει πώς και πώς να ενσωματωθούν οι δύο ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις της ομάδας, γιατί ήδη έχασαν τις πρώτες τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας και θέλει το συντομότερο δυνατό να τους βάλει στο πνεύμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα