ΑΕΛ: Δοκιμάζει ο Ντεγκρά

Σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΛ ο τερματοφύλακας της ομάδας Ματίας Ντεγκρά. Ο φύλακας άγγελος της Λεμεσιανής ομάδας ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό…δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ερμή και σήμερα θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ευχή όλων στην ΑΕΛ, είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Χριστάκη Χριστοφόρου ενόψει

της πολύ δύσκολης εξόδου κόντρα στην Πάφος Fc.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά φέτος και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Αυτό όμως που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κύπριο τεχνικό είναι η απουσία του Ρομπέρ. Ο αμυντικός της ΑΕΛ αποχώρησε τραυματίας από τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ερμή και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας σε δυο εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει.

Το ευχάριστο για τον Κύπριο τεχνικό είναι πως μετά τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφο, θα υπάρξει και πάλι διακοπή του πρωταθλήματος ένεκα Εθνικών ομάδων και ο Ρομπέρ θα έχει την ευκαιρία να δυναμώσει τους ρυθμούς του και να προλάβει το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα