ΑΕΛ: Αχ αυτή η συγκέντρωση…

Το έργο επαναλαμβάνεται για την ΑΕΛ και μένω μόνο στον αγωνιστικό μέρος. Στο διαιτητικό είδαμε όλοι τι έχει γίνει με τα λάθη του Γιώργου Νικολάου.

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 89’ αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Προηγήθηκε και με 2-0 μηδέν. Αντί οι γαλαζοκίτρινοι να πάρουν τη νίκη…έφυγαν από το Τσίρειο με τον ένα βαθμό τις ισοπαλίας. Η ομάδα του Κύπριου τεχνικού δέχθηκε δυο τέρματα στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί μια μεγάλη και επιβλητική νίκη

κόντρα στον συμπολίτη της Απόλλων.Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στην ΑΕΛ. Η συγκέντρωση σε κάθε αγώνα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Να θυμηθούμε τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας το 0-2 έγινε 4-2 ή τον αγώνα με τη Δόξα. Πέναλτι στο 90+...επανάληψη του πέναλτι…και τα δυο άστοχα.Το καθαρό μυαλό είναι το παν. Αυτό έχει λείψει από την ΑΕΛ. Το άγχος η πίεση η βαθμολογικές διαφορές η δίψα για τη νίκη έχουν επηρεάσει όλους στην οικογένεια των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Θα πρέπει ο Χριστάκης Χριστοφόρου να βρει τον τρόπο να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του. Να επαναφέρει στην ΑΕΛ την ηρεμία στο παιχνίδι της για να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της. Η χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Χριστοφόρου έδειξε πως η ΑΕΛ μπορεί για μεγαλύτερα πράγματα. Όταν αυτή η πίεση φύγει από την ομάδα…τότε τα δεδομένα θα απλοποιηθούν και ίσως η ΑΕΛ μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα