ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Έτοιμα τα πλάνα νίκης!

Ιμανόλ Ιδιακέθ και Τόμας Κρίστιανσεν ήδη πήραν τις αποφάσεις τους για το πλάνο που θα παρατάξουν στο αποψινό αγώνα. Δείτε εκτός απροόπτου τις επιλογές τους , με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή

Το πλάνο του Ιδιάκεθ

Αν παίξει με τρεις στην άμυνα αυτοί θα είναι οι Καταλά, Μουρίγιο και Μοϊσόφ και, τότε, στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Λαμπάν και Λαρένα, έχοντας πιο μπροστά τους τον Ακοράν κι έναν εκ των Τομάς - Τέτε. Αν επιλέξει τετράδα στην άμυνα, τότε θα δούμε στα στόπερ τον Καταλά κι έναν εκ των Μουρίγιο-Μοϊσόφ, με Γκαρίδο-Ορτίθ στα άκρα. Ο Γιωργαλλίδης θα είναι στο τέρμα, χωρίς να αποκλείεται

να δούμε τον Χουάν Πάμπλο. Λαμπάν και Λαρένα θεωρούνται δεδομένοι στο κέντρο με έναν εκ των Τομάς-Μπόλιεβιτς, ενώ έχει αρκετές πιθανότητες και ο Χέφελ και δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα παίξουν στα άκρα οι Τέτε και Ακοράν, με τον Φλοριάν στην κορυφή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μυτίδης.

Το πιθανό πλάνο του Κρίστιανσεν
Σε ό,τι αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Τόμας Κρίστιανσεν στην ενδεκάδα... παραμένει το αίνιγμα. Ο Δανός, αν εξαιρέσουμε τις απουσίες των Εφραίμ και Βινίσιους, έχει πολλές επιλογές για να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, ωστόσο οι προθέσεις του παραμένουν κρυφές. Τόσο στη διάταξη που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές όσο και στα πρόσωπα που θα επιλέξει. Εννοείται πως οι Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Μερκής, Μοράις, Γιαννιώτας, Βάντερ και Σωτηρίου θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν και θέσεις που «παίζονται». Στο κέντρο της άμυνας έχει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στους πρώτους έντεκα ο Αστίθ, καθώς ο Νικόλας Ιωάννου προέρχεται από τραυματισμό.
Την ίδια στιγμή, το σύστημα που θα προτιμηθεί από την τεχνική ηγεσία θα καθορίσει και τα υπόλοιπα πρόσωπα. Αν δούμε σχήμα με έναν επιθετικό, τότε μαζί με τον Μοράις στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Κάνιας και Μπερτόλιο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει εκτός ο Αργεντινός και θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Ντε Καμάργκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα