ΑΕΚ: Τώρα αρχίζουν τα "δύσκολα"

Ο κύκλος των ντέρμπι για την ΑΕΚ έχει κλείσει, αλλά σε καμιά περίπτωση η ομάδα της Λάρνακας δεν επαναπαύεται και υπολογίζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια και δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο ή πιο σωστά, αυτό πρέπει να κάνει στη συνέχεια.

Συνέχεια η οποία την βρίσκει καταρχήν ν’ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στον επαναληπτικό του κυπέλλου μετά το 1-0 στο ΓΣΖ. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν

απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει με αξιώσεις και στους δύο θεσμούς και όλοι θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρόκριση η οποία θα τους δώσει και μια τεράστια δυναμική αλλά και ψυχολογία για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Δύσκολα και επικίνδυνα τα χαρακτηρίζουν όλοι στην ομάδα της Λάρνακας και καλά κάνουν, από τη στιγμή που φέτος η ομάδα τους έχασε περισσότερους από τους προβλεπόμενους βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια, με τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» ομάδες. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Αγία Νάπα, ΑΕΛ, Οθέλλο, Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξα. Σίγουρα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τις εμφανίσεις της ΑΕΚ, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και μπορούσε να ήταν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όμως της δίνεται τώρα μια χρυσή ευκαιρία, αν καταφέρει σε αυτά τα «δύσκολα» παιχνίδια να πάρει το απόλυτο ή τουλάχιστον 15 βαθμούς, να μιλά για πρώτη φορά και γι’ αυτόν ακόμη τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα