ΑΕΚ: Το θέλει και το δείχνει

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της. Στο τέλος πήρε μια εύκολη νίκη και εδραιώνεται στην 3η θέση περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν χωρίς να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, είχε εξαιρετική απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με αυτούς τους τρεις βαθμούς εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα οι Λαρνακείς, μετά την ισοπαλία μεταξύ ΑΠΟΕΛ

και Απόλλων μείωσε την διαφορά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ στους 6 και από την κορυφή στους 7. Έτσι έχοντας την 3η θέση η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία για ξεκούραση ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος και να δει με πιο καθαρό μυαλό το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα αφήνει ικανοποιημένο τον Ισπανό τεχνικό που είδε τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε να «βλέπουν» δίκτυα. Με αυτή την εμφάνιση η ΑΕΛ θέλει να παραμείνει στην 3η θέση και να παλέψει μέχρι τέλους όποιες ελπίδες έχει για περαιτέρω αναρρίχηση της ομάδας στην βαθμολογία, την ίδια ώρα που βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα