Υπόθεση Γιακουμάκη: Αναλύεται εσπευσμένα βίντεο-ντοκουμέντο

Περισσότερο φως στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να ρίξει ένα βίντεο το οποίο αναλύεται σήμερα κατά προτεραιότητα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και το οποίο παρέδωσε στις Αρχές ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 20χρονου, Γιώργος Τσούκαλης.

Εν συνεχεία, τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Αστυνομική Διεύθυνση των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι

στο βίντεο αποτυπώνεται ξεκάθαρα βίαιη συμπεριφορά στον Βαγγέλη. Αυτό που ψάχνουν οι αρχές είναι αν κάποιοι με αυτό το βίντεο εκβίαζαν τον 20χρονο.Μιλώντας ο ίδιος το πρωί στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" είπε ότι παρέδωσε ένα στοιχείο που πιστεύει ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τις αρχές, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του CD.Ανέφερε μόνο ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί αυτό το στοιχείο υπήρχε μια κινητοποίηση 10 ημερών και ότι χθες το πρωί ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την αστυνομική διεύθυνση."Πιστεύω ότι πολλά θα έρθουν στο φως. Γιατί αυτό το παιδί εγώ επιμένω ότι έφυγε άδικα, αυτό το παιδί ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα", τόνισε και πρόσθεσε ότι "ο Βαγγέλης ήταν ένα πολύ συγκροτημένο παιδί από μια συγκροτημένη και άριστη οικογένεια, ένα παιδί που κάτι το οδήγησε αυτό το διάβημα".Απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και εκτίμησε ότι μπορούν να συγκεντρωθούν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα