ΑΕΚ: Τα πακέτα εισιτηρίων για τα Play offs

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ ενημερώνει για τα πακέρα εισιτηρίων για τα Play offs.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα πάκετα εισιτηρίων για τους πέντε αγώνες των πλέι-οφ του πρωταθλήματος θα βρίσκονται στην Μπουτίκ του Σωματείου σήμερα (04/03) από τις 11 το πρωί.

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης και για καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου μας παρατείνεται το ωράριο

λειτουργίας της Μπουτίκ τόσο κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας, όσο και το Σαββατοκυρίακο ως ακολούθως:

Παρασκευή: 11:00-18:00
Σάββατο:09:00-13:00, 15:00-18:00
Κυριακή: 10:00-14:00

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν συμπεριλαμβάνουν τους αγώνες των πλέι-οφ, κάτι που ανακοινώθηκε πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων και για τα πέντε παιχνίδια έχουν καθοριστεί στα 50 ευρώ για τα κανονικά εισιτήρια και στα 30 ευρώ για τα μαθητικά εισιτήρια, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Οι τιμές των πακέτων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum είναι 500 ευρώ, για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold είναι 200 ευρώ και εκτός από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ θα συμπεριλαμβάνουν και την εντός έδρας αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ισχύουν κανονικά οι θέσεις των κατόχων εισιτήριων διαρκείας κατηγορίας Platinum και Gold.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου για κάθε παιχνίδι έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ.

Δεν θα ισχύσει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα