"Μαζί πετύχαμε το στόχο μας"

Με ανακοίνωση της, η Νέα Σαλαμίνα τονίζει οτι όλοι μαζί πέτυχαν τον στόχο της εξάδας και όλοι μαζί θα τον χαρούν.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στην 6η θέση και έτσι θα συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος. Έτσι επιτεύχθηκε ο στόχος που είχε τεθεί το καλοκαίρι με την έναρξη

της προετοιμασίας της ομάδας. Η Νέα Σαλαμίνα θα έχει τη δυνατότητα να μετρήσει δυνάμεις σε συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια με μεγάλη παρουσία οπαδών.

Είναι γεγονός ότι η επίτευξη του στόχου δεν ήρθε με τον καλύτερο τρόπο και δεν πανηγυρίστηκε στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς. Η παρουσία της ομάδας και η βαθμολογική της συγκομιδή στο δεύτερο γύρο δεν της επέτρεψαν να φτάσει στο στόχο της πιο νωρίς και έπρεπε να περιμένει αποτελέσματα άλλων αγώνων.

Έστω όμως και με την αρνητική εικόνα των τελευταίων μηνών, η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός στόχου που πολλοί λίγοι πίστευαν ότι ήταν σε θέση να πετύχει. Η Νέα Σαλαμίνα για πρώτη φορά από την καθιέρωση του θεσμού των μπαράζ, συμμετέχει στον πρώτο όμιλο και την εμπειρία αυτή θα πρέπει να τη χαρούμε με την παρουσία μας στα γήπεδα και με ανταγωνιστικές εμφανίσεις.

Μέσα από τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου η Νέα Σαλαμίνα καλείται να πετύχει και την αγωνιστική της βελτίωση. Σίγουρα υπήρξαν λάθη όμως όπως φάνηκε από την προσπάθεια των τελευταίων τριών ετών, η Νέα Σαλαμίνα μαθαίνει από τα λάθη της και βελτιώνει τη θέση της στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Τα όσα έχουμε πετύχει την τελευταία τριετία σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, τα έχουμε πετύχει όλοι μαζί. Στην προσπάθεια για ολοκλήρωση της οικονομικής εξυγίανσης και την περαιτέρω αγωνιστική ανάκαμψη μαζί θα πετύχουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα