ΑΕΚ: Σε ρυθμούς ντέρμπι

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, άρχισαν να κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ.

Μετά το καιρικό απρόοπτο, με την ύπαρξη σκόνης που οδήγησε στην αναβολή της προχθεσινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ουσιαστικά μπήκαν σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για το σπουδαίο ραντεβού του Σαββάτου στο ΓΣΖ.

Μπορεί να προέκυψαν απρόοπτα

και με τους τραυματισμούς των Τόνιο και Μυτίδη, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στο ΓΣΖ και ασφαλώς οι παίχτες της ΑΕΚ θα θέλουν να το συνδυάσουν με μια μεγάλη νίκη, που θα στείλει ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Πλάνο με ερωτηματικά

Με την επιστροφή και του Μπόλιεβιτς σήμερα στις προπονήσεις, η προετοιμασία της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να προβληματίζεται όχι μόνο με τους τραυματισμούς των Τόνιο και Μυτίδη, αλλά και την κούραση που κουβαλά μαζί του ο Μπόλιεβιτς από τα δύο κολλητά 90λεπτα με την Εθνική Μαυροβουνίου. Επιπλέον, δεν υπολογίζεται ο Λαμπάν, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Το ευτύχημα είναι ότι ο Μοντέϊρο προπονείται κανονικά και έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Πάντως, παρά τις αναποδιές και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας, παίχτες και τεχνική ηγεσία της Λαρνακιώτικης ομάδας δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη. Υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και σε συνδυασμό με το ιδανικό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα, η πίστη αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Άλλωστε, ο Τόμας Κρίστιανσεν παρά τις ατυχίες με τους Τόνιο και Μυτίδη, έχει την ευχέρεια να επιλέξει άλλες ποιοτικές λύσεις και ήδη στο μυαλό του, άρχισε να καλλιεργείται η ιδέα ενός εναλλακτικού πλάνου, με τον Σαϊθάρ κάτω από τα δοκάρια και ένα εκ των Άλβες ή Κάντε στην κορυφή της επίθεσης.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα παραθέσει σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας με την χορηγό εταιρεία του πρωταθλήματος και παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν και σε ένα ποδοσφαιριστή να μιλήσουν για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει μαζικά το παρόν του στις κερκίδες του ΓΣΖ το Σάββατο το βράδυ με τον ΑΠΟΕΛ, ώστε να σπρώξουν την Λαρνακιώτικη ομάδα σε μια σπουδαίας σημασίας επιτυχία.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα