ΑΕΚ: Σε ρυθμούς Κόρκ Σίτι

Η προσοχή στην ΑΕΚ στράφηκε πλέον αποκλειστικά στην Κόρκ Σίτι και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης.

Σίγουρα η αποστολή της αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολη και οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα κληθούν να δώσουν τη μεγάλη μάχη για να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην ΑΕΚ Αρένα. Ο Ηλίας Χαραλαμπους, που παρακολούθησε την ιρλανδική ομάδα, θα έχει πάρα

πολλά να πει στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ουσιαστικά από σήμερα θα αρχίσει για καλά η μελέτη της Κόρκ Σίτι και θα ενημερωθούν αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

Σίγουρα σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη σε σύγκριση τον αγώνα τη Λινκορν. Πρέπει να ανεβάσουν στροφές, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και φυσικά να βγάλουν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους. Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να πάρει καλό αποτέλεσμα στην Ιρλανδία και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι στην ομάδα της Λάρνακας.

Δεν υπάρχει ανησυχία για την ψεσινή εμφάνιση, αφού ήταν λογικό μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα, ότι η ΑΕΚ θα έκανε συντήρηση δυνάμεων. Την ερχόμενη Πέμπτη όλοι αναμένουν ότι η ΑΕΚ θα είναι αυτή που πρέπει και εκεί ποντάρουν στην ποιότητα και στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Κόρκ Σίτι,aek, kork siti