ΑΕΚ: Ποτέ ενδεκάδα ανάγκης

Κανένας και ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη φράση, ενδεκάδα ανάγκης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο κόσμος το έχει εμπεδώσει.

Ότι δηλαδή η ομάδα τους αποτελείται από 25 παίκτες και όχι από ένδεκα. Όλοι είναι υπολογίσιμοι και όλοι μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις και όχι λύσεις ανάγκης. Στο αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν τέσσερεις παίκτες. Καταλά, Μοντέιρο, Ορτίθ και Μιντίκκης.

Αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν είναι ισάξιοι και γι’ αυτό έχει φροντίσει

από το καλοκαίρι ο Τσάβι Ρόκα με τη δημιουργία του ρόστερ, αλλά και ο Τόμας Κρίστιανσεν με την σωστή διαχείριση του. Επιλογές υπάρχουν και τις γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο τεχνικός της ομάδας.

Για το δεξί άκρο της άμυνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Κυπριανού αλλά και ο Μαρτσίνιακ και να αγωνιστεί αριστερά ο Χαραλάμπους. Ανάλογα με τον τρόπο που αγωνίζεται και ο αντίπαλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Νίνου με τον Λαμπάν, εκτός και αν δεν έχει σκεφτεί ήδη κάτι διαφορετικό ο Δανός τεχνικός.

Από τη μεσαία γραμμή και μπροστά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και πιο εύκολα, αφού επιστρέφουν και οι Μπόλιεβιτς και Τομάς. Άρα, ποτέ ενδεκάδα ανάγκης στην ΑΕΚ, αλλά η ιδανικότερη ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα