ΑΕΚ: Οι αριθμοί οδηγούν στην Ευρώπη... και όχι μόνο

Με την πάροδο 7 αγωνιστικών στην διαδικασία των play offs η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας με 13 κερδισμένους βαθμούς από τους 21 διαθέσιμους.


Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν κατάφερε στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί πανέτοιμη και αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η μείωσε σε απόσταση αναπνοής (ένα βαθμό) από την 2η θέση και τον Απόλλωνα ο οποίος δίνει μάχη με

τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο και αν χάσει βαθμούς τότε η ΑΕΚ εάν κερδίσει τον Ερμή, ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας και κάνει μεγάλο βήμα για τον στόχο που πέτυχε στην αρχή της χρονιάς. Σε περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει και η ΑΕΚ κάνει το καθήκον της κόντρα στον Ερμή τότε οι Λαρνακείς μένουν μαθηματικά στο κυνήγι ακόμη και του πρωταθλήματος!
Η πρωτιά της βαθμολογίας για την ΑΕΚ και η θέληση που δείχνει να πετύχει στον στόχο της, δείχνει έξοδο στην Ευρώπη αλλά και υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της για την 2η θέση αλλά ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου(ναι μεν απομακρυσμένο στόχος αλλά βαθμολογικά είναι ακόμα στο παιχνίδι).

Keywords
Τυχαία Θέματα