ΑΕΚ: Νίκη με τα όλα της

Μια νίκη διαφέρει από την άλλη. Όλες δίνουν τρεις βαθμούς, αλλά η νίκη της ΑΕΚ σε βάρος της Ομόνοιας είχε τεράστια σημασία. Ήταν η έβδομη στο πρωτάθλημα. Ήταν η πρώτη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Λάρνακας. Ήταν η δεύτερη στο ΓΣΖ, μετά τη νίκη σε βάρος της Ένωσης, μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1. Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν και μια ισοπαλία στην έδρα τους με τον ΑΠΟΕΛ,

2-2.

Έτσι, η νέα αρχή που έψαχνε για εκμετάλλευση της έδρας, έγινε με τον καλύτερο τρόπο, απέναντι στην Ομόνοια. Άλλο ένα σημαντικό κέρδος για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, ήταν ο Άλβες. Όχι πως αμφισβήτησε κάποιος την αξία του δηλαδή, αλλά πήρε μπρος την κατάλληλη στιγμή. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στον αγώνα με τον Εθνικό και κόντρα στην πρώην του ομάδα πέτυχε και τα δύο γκολ. Ειδικά το πρώτο του γκολ ήταν όλα τα λεφτά.

Γκολ ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με κάθετη κίνηση στην μικρή περιοχή, διπλό ξεμαρκάρισμα, ιδανικό κοντρόλ και γυριστό σιουτ προς την εστία. Στο δεύτερο γκολ έτρεχε παράλληλα με τον Τέτε που ήταν κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, με συγκέντρωση για να μην είναι σε θέση οφσάιντ, κάνοντας το γκολ να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Σίγουρα η ψυχολογία του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι στα καλύτερά της και αυτό ικανοποιεί πάρα πολύ τον Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τρεις εξαιρετικούς επιθετικούς με διαφορετικά προσόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα