ΑΕΚ: Νίκη ηρεμίας

Ήταν μεγάλη ευκαιρία και αρκετά σημαντικό για την ΑΕΚ να ξεπεράσει άμεσα τον αποκλεισμό από την Πλζεν και να πάει ήρεμη στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Η διαφορά ποιότητας και δυναμικής απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη και επιβεβαιώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και με το 2-0.

Μπορεί η ομάδα του Ιδιάκεθ να τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, απόρροια της απογοήτευσης κυρίως από τον αποκλεισμό της Πέμπτης,

όμως, μετά το τέρμα του Μοΐσοφ τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Οι κιτρινοπράσινοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρήκαν καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και δίκαια πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη.

Να προσέξει
Παρά τη νίκη η ΑΕΚ έβγαλε κάποια αμυντικά κενά και πρέπει να τα προσέξει στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με μπαλιές πίσω από την άμυνα και λίγο έλειψε να σκοράρει. Μάλιστα οι δυο τελευταίες ευκαιρίες ήταν πανομοιότυπες, με μακρινή εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων σε καμία περίπτωση δεν λειτούργησαν σωστά, με αποτέλεσμα να απειληθεί ο Πάμπλο.

Ντεμπούτο για δυο
Δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν σήμερα ντεμπούτο, οι Κάσες και Νέλσον. Αν και το σημερινό παιχνίδι δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο, εντούτοις ο Πορτογάλος έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο δεξιός οπισθοφύλακας ήταν αρκετά αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ έδειξε και επιθετικές αρετές κάθε φορά που ανέβαινε στην αντίπαλη εστία. Είχε μια αρκετά καλή προϋπόθεση και μια πολύ καλή ευκαιρία για να πετύχει το πρώτο του τέρμα, όμως, το δυνατό σουτ που επιχείρησε με το αντίθετο πόδι από το ύψος της περιοχής, σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Κάσες δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, όμως, όπως προαναφέραμε το σημερινό παιχνίδι δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα