ΑΕΚ: Κάτι περισσότερο από καθοριστικό

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ και ότι έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όμως το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση, για την ΑΕΚ είναι καθοριστικότατο.

Η ομάδα της Λάρνακας παρά τις σημαντικές απουσίες δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες. Δεύτερη κατά σειρά ήττα στο πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής και ούτε που περνάει από το μυαλό τους τέτοιο ενδεχόμενο. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στα αποδυτήρια του ΓΣΖ,

χωρίς να θέλουν να αυξήσουν την πίεση και άγχος. Σ’ ένα ντέρμπι όλα τ’ αποτελέσματα είναι πιθανά. Αν η ΑΕΚ πάρει το ντέρμπι δεν θα πάρει μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά και την απαιτούμενη ψυχολογία για το τελευταίο και σημαντικό στάδιο του πρωταθλήματος πριν από τα πλέι οφ. Γι’ αυτό και ο αγώνας της Κυριακής είναι καθοριστικός για την ομάδα της Λάρνακας. Αν κερδίσει θα αφήσει την ομάδα της Αμμοχώστου τέσσερεις βαθμούς πίσω της, αν χάσει θα βρεθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αυτό θα είναι ότι χειρότερο για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα