«Έκανε τους γιατρούς να παραμιλούν» (video)

Ο πατέρας του Νεόφυτου, Δημήτρης Χανδριώτης μίλησε στην κάμερα της Cytavision και τόνισε ότι ο γιός έφυγε σαν πρωταθλητής,


«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή προς τον Νεόφυτο. Είναι μια γιορτή για το μπάσκετ και ο Νεόφυτος θα χαμογελά. Είμαστε συγκινημένοι. Μέσα στα γήπεδα με την φανέλα της ΕΘΑ μεγαλούργησε. Είχε βγάλει γενικό 8.5 στο πανεπιστήμιο Κύπρου. Είχε μεγάλη ψυχική δύναμη και το απέδειξε και στο νοσοκομείο που δόθηκε η τελευταία

μεγάλη μάχη. Έκανε τους γιατρούς να παραμιλούν και έφυγε ως πρωταθλητής» ήταν τα λόγια του κ. Χανδριώτη

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να αφιερώσει το Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών στον αδικοχαμένο Νεόφυτο Χανδριώτη, που ήταν διεθνής καλαθοσφαιριστής της ΕΘΑ και μέλος της ομάδας των Ανδρών που το 2011 κατέκτησε το Double.

Ο Νεόφυτος ήταν αριστούχος απόφοιτος του Λυκείου Κύκκου Β’ και άριστος φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Έπεσε ως Πρωταθλητής-Champ αγωνιζόμενος ενάντια στον καρκίνο την 1η Δεκεμβρίου 2015 σε ηλικία 22 χρόνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Harvard Medical School στη Βοστώνη, όπου υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία για καταπολέμηση όγκου στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα