ΑΕΚ: Καμπανάκι κινδύνου

Με πολλά λάθη -όπως άλλωστε ανέφερε στη διάσκεψη Τύπου ο Τόμας Κρίστιανσεν- συνοδεύτηκε η ισοπαλία απέναντι στον Οθέλλο. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσπάθησε, έβαλε κεφάλι στο σκορ δυο φορές, δέχθηκε ισάριθμα τέρματα με αποτέλεσμα να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα της Λάρνακας σε δυο παιγνίδια με τους νεοφώτιστους δεν κέρδισε και πρόκειται για καμπανάκι κινδύνου ενόψει των διπλών αναμετρήσεων στο κύπελλο.

Η σημερινή

ισοπαλία έφερε την ΑΕΚ ισόβαθμη με την Ομόνοια στην 3η θέση, αλλά αύριο ενδεχομένως να οπισθοχωρήσει στην 5η σε περίπτωση που κερδίσουν Ομόνοια και Ανόρθωση. Η είσοδος στην 6αδα είναι δεδομένη, όμως, το θέμα είναι να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και το έδειξε. Η σημερινή ισοπαλία δεν μπορεί να ισοπεδώσει τα όσα πέτυχε μέχρι τώρα, όμως, θα πρέπει να βρει τις λύσεις προκειμένου να μην τα διαλύσει.

Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει αφού ο επόμενος σταθμός για τους κιτρινοπράσινους είναι το κύπελλο. Απέναντι στον κακό της «δαίμονα», τον Οθέλλο. Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση προκειμένου να κερδίσει και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα