Aπόλλων: Νίκη επαγγελματική

Ο Απόλλωνας πήρε αυτό που ήθελε και διατήρησε το +3 απο τον ΑΠΟΕΛ. Η νίκη επι της Δόξας, για την ομάδα του Ιοάν Αντόνε ήταν επαγγελματική. Μπήκε στον αγώνα δυνατά και αποφασιστικά και τον καθάρισε απο το 34' με τα τέρματα των Παπουλή και Γκιε.

Οι ''κυανόλευκοι'' είχαν κάποιες ευκαιρίες για να φτάσουν σε πιο ευρεία νίκη , όμως στην επανάληψη φύλαξαν δυνάμεις , έλεγξαν το παιχνίδι και διατήρησαν το υπερ τους σκόρ, μέχρι το τέλος.

Ο Απόλλων χωρίς να φορτσάρει πρόσθεσε ακόμη τρείς πολύτιμους

βαθμούς στο ενεργητικό του και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Το γεγονός ότι στην επανάληψη οι ''κυανόλευκοι'' έκαναν ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων ίσως να έπαιξε ρόλο ότι στην επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π , που θα είναι η αρχή για την σειρά των ντέρμπι.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Απόλλων έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες , με την στήριξη του κόσμου του και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται 100% στην Ομόνοια, εκεί που ο Απόλλων θα κληθεί να δείξει την αποφασιστικότητα του για τον τίτλο.

Στα θετικά ήταν και η πρώτη παρουσία των νέων αποκτημάτων Ουόν και Κολοκούδια , απο τους οποίους στον Απόλλωνα περιμένουν πάρα πολλά στα παιχνίδια , φωτιά που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα