ΑΕΚ: Η ώρα της «ΑΡΕΝΑΣ» και του κόσμου

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η ΑΕΚ εγκαινιάζει σήμερα το νέο της γήπεδο υποδεχόμενη τον Άρη
------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ιστορική μέρα για την ΑΕΚ έφτασε. 17 Οκτωβρίου 2016, η ημέρα που η ομάδα της Λάρνακας εγκαινιάζει το νέο της σπίτι, την «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και απόψε στις επτά οι «κιτρινοπράσινοι» υποδέχονται τον Άρη, με στόχο να

κάνουν ποδαρικό στο νέο τους γήπεδο, αλλά και να συνεχίσουν το απόλυτο νικών στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι που αν γίνει, η ΑΕΚ θα διευρύνει ακόμη πιο πολύ το ρεκόρ καλύτερης αρχής στην ιστορία της. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, πρέπει όλοι να αφήσουν για λίγο στην άκρη τον μεγάλο ενθουσιασμό του κόσμου και να παραμείνουν σταθεροί στη φιλοσοφία τους. Δηλαδή, από την αρχή πίεση ψηλά και σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα καμία χαλάρωση. Ο Άρης έχει τέσσερεις ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες. Απέδειξε ότι δεν χάνει εύκολα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Σίγουρα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι «κιτρινοπράσινοι» δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και το μόνο που φοβούνται είναι ο κακός τους εαυτός, αν και έχουν βρει τον τρόπο να φτάνουν στην ουσία, και χωρίς να είναι καλύτεροι. Αυτό ήταν κάτι που έλειπε από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και τη βοηθάει να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα κι όταν δεν είναι στην καλύτερή της μέρα.

Όλοι μέσα για την έβδομη σερί νίκη
Απόλυτα ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ για την ετοιμότητα των παικτών του. Παρά το γεγονός ότι οκτώ διεθνείς απουσίαζαν σχεδόν δέκα μέρες από τις προπονήσεις και περίπου οι μισοί αγωνίστηκαν από δύο ενενηντάλεπτα με τις εθνικές τους, όλοι επέστρεψαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμη και ο Τέτε, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού το ξεπέρασε και είναι κι αυτός στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού. Ο Τρισκόφσκι δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια των Σκοπίων και αυτό είναι στα θετικά, αφού θα είναι ξεκούραστος και έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές από την τεχνική ηγεσία, όμως όλοι θα θέλουν να είναι στην ενδεκάδα του ιστορικού αγώνα για την ομάδα της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα