ΑΕΚ: Η μεγάλη εβδομάδα!

Τεράστιας σημασίας χαρακτηρίζεται η τρέχουσα εβδομάδα για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας θα δώσει δυο πολύ κρίσιμα παιγνίδια μέσα από τα οποία θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό η φετινή της πορεία.

Οι «κιτρινοπράσινοι» μετά την προχθεσινή ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απώλεσαν την 3η θέση και ταυτόχρονα νιώθουν την «καυτή» ανάσα της Ανόρθωσης, η οποία ακολουθεί στον πόντο.

Η ΑΕΚ μπλέχτηκε σε … περιπέτειες και καλείται να δείξει χαρακτήρα

προκειμένου να αντεπεξέλθει σωστά. Το ηθικό των ποδοσφαιριστών επηρεάστηκε και ο Τόμας Κρίστιανσεν να ανέλαβε χρέη ψυχολόγου προκειμένου να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του ενόψει των σημαντικών αποστολών.

Την Τετάρτη, το συγκρότημα του Δανού τεχνικού θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό του 2-2 την ΑΕΛ. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ, ωστόσο για να επιτευχθεί ο στόχος απέναντι στην μοναδική ομάδα που δεν κέρδισε φέτος, επιβάλλεται βελτίωση στην απόδοση.

Σε ενδεχόμενο που προκριθεί στον τελικό, τα οφέλη θα είναι πάρα πολλά. Η ομάδα θα διεκδικήσει τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια και ταυτόχρονα θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, είτε μέσω κυπέλλου είτε πρωταθλήματος.

Παράλληλα, θα ανέβει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, γεγονός που θα βοηθήσει στην προετοιμασία ενόψει του επίσης δύσκολου αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Εκεί, η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξει να επιστρέψει στην 3η θέση, όμως, τη δεδομένη στιγμή προέχει το παιγνίδι της Τετάρτης.

Επομένως, το σαββατιάτικο ντέρμπι θα απασχολήσει την ΑΕΚ λίγες ώρες μετά τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα