ΑΕΚ: Έστειλαν σύνθημα νίκης(VIDEO)

Έκτη στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (Κυριακή 04/10, 19:00). Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Alberto Serran έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.



O Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι μας αναμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα μας θα πρέπει να είναι ο εαυτός της, να παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες

της και να δείξει πόσο πολύ θέλει την νίκη. Επιπλέον κίνητρα για να τα καταφέρουμε είναι για να πάμε με τις καλύτερες προυποθέσεις στην διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και το ότι δεν κερδίσαμε την περσινή σεζόν την λεμεσιανή ομάδα. Για το τέλος κάλεσε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο Τσίρειο και να δώσει την επιπρόσθετη ώθηση για να καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε από την πλευρά του ότι είναι πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, μία μεγάλη πρόκληση για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Στην συνέχεια απάντησε για τα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι προέχει να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει και κάλεσε τον κόσμο να μας ακολουθήσει και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για να πάρουμε την νίκη στο Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα