ΑΕΚ: Ένα εισιτήριο, δύο παιχνίδια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου της προημιτελικής φάσης με την Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

"Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον 1ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/02, 19:00).

Η προπώληση

των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί από τα Γραφεία του Σωματείου. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 17 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Kάθε εισιτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για είσοδο και στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση. Παράλληλα ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι θα τους δοθεί ένα τιμητικό εισιτήριο για τον αγώνα με την Αναγέννηση, το οποίο θα μπορούν να προμηθεύονται από την Μπουτίκ του Σωματείου την βδομάδα του παιχνιδιού.

Ισχύουν κανονικά ΟΛΑ τα εισιτήρια διαρκείας.

Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (περιορισμένος αριθμός), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης, όπως και σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά το ωράριο για την προπώληση εισιτηρίων:

Δευτέρα, Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00

Τετάρτη: 09:00-16:00

Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα