ΑΕΚ: Δεν την χάλασε

Ο Τόμας Κρίστιανσεν προσέγγισε ρεαλιστικά το σημερινό παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν φάνηκε δυσαρεστημένος στη διάσκεψη Τύπου.

Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων ζύγισε τα δεδομένα και νιώθει ικανοποιημένος με το βαθμό. Δεν το εξέφρασε, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι έφυγε από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου χωρίς να χάσει.

Η ΑΕΚ διατήρησε τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους τέσσερις βαθμούς, όμως, υπάρχει κίνδυνος να δει αύριο την Ανόρθωση στην ίδια

θέση και μεθαύριο τον ΑΠΟΕΛ να την προσπερνά.
Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να επαληθευτεί, η ομάδα της Λάρνακας θα παραμείνει εντός στόχων και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Όσον αφορά στο σημερινό παιγνίδι, η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ μπλοκαρίστηκε στην πολύ καλή αμυντική διάταξη του Απόλλωνα και δεν είχε απαντήσεις.

Ίσως να ήταν ο μοναδικός αγώνας που οι κιτρινοπράσινοι να μην είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή. Σίγουρα ήταν το πρώτο παιγνίδι που η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πονοκεφάλους στον αντίπαλο τερματοφύλακα και το πρώτο που δεν σκόραρε στη φετινή περίοδο.

Έδειξε, όμως, μεσοαμυντική βελτίωση και μετά από τρεις αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του Τόνιο, ο οποίος βγήκε νικητής σε δυο τετ α τετ και απέδειξε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι.

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα έφυγε, ο κ. Κρίστιανσεν θα επαναξιολογήσει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του προκειμένου να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις με απώτερο στόχο την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα