Γράφουν ιστορία Μέσι-Νεϊμάρ-Σοάρες (βίντεο)

Το "φλερτ" των Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίστηκε και η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Ρέαλ Σοθιεδάδ.

FT - VIDEO (Liga BBVA): FC Barcelona 4-0 Real Sociedad de FútbolAll Goals &Highlights [HD]

Posted
by Football Goals &Highlights on Saturday, 28 November 2015


Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Για όλους τους άλλους. Λιονέλ Μέσι (44), Νεϊμάρ (41) και Λουίς Σουάρες (40) έφτασαν τα 125 γκολ μέσα στο 2015. Παρότι ο Αργεντινός είχε να σκοράρει από τον Σεπτέμβριο. Η Μπάγερν μετράει 124 γκολ στο ίδιο διάστημα, η Παρί Σεν Ζερμέν 118, η Ρεάλ Μαδρίτης 110, η Σεβίλλη 103, η Μάντσεστερ Σίτι 93, η Γιουβέντους 85. Η νίκη 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Σοθιεδάδ ήταν αναπόφευκτη, όταν το MSN δηλώνει "παρών" στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτήν τη φορά τον "χορό" άνοιξε ο Νεϊμάρ, με τον Σουάρες να ακολουθεί. Αμφότεροι αξιοποίησαν σέντρα του Ντάνι Άλβες. Στο 53' ο Νεϊμάρ ξανά βρήκε δίχτυα, αξιοποιώντας σέντρα του έτερου μπακ, Ζερεμί Ματιέ. Οι Βάσκοι δεν έπαιξαν άσχημα, απαγκιστρωμένοι πλέον από τον Ντέιβιντ Μόγες, ωστόσο δεν είχαν κάτι να αντιπαραθέσουν στο βαρύ πυροβολικό των Καταλανών, που μετά από την καταστροφή της Ρεάλ και τον διασυρμό της Ρόμα, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και κόντρα στην ομάδα του πρώην παίκτη και προπονητή τους, Εουσέμπιο Σακριστάν, αλλά πάτησαν "φρένο". Μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Μέσι, στο 600ό παιχνίδι του, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από την επάνοδό του στα γήπεδα (470 γκολ με Μπαρτσελόνα και Αργεντινή), δείχνοντας ότι κι αυτός είναι εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα