ΑΕΚ: Απουσία-έκπληξη από την αποστολή

Θέμα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Γκουστάβο Πογέτ τον άφησε εκτός αποστολής από τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, παρότι το κύπελλο είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία ο Αργεντινός διατηρούσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Ενωσης.

Πρώτος σκόρερ του θεσμού και κεντρικό πρόσωπο του match programme για τον αυριανό (19:30) αγώνα του ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε κανείς στην ΑΕΚ

που να προδίκαζε τον αποκλεισμό του. Μόλις 15 λεπτά συμμετοχής (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) μετράει τον τελευταίο μήνα ο «Ενάνο» που δεν έπαιξε καθόλου εναντίον του Ατρόμητου (7/2), του Ηρακλή (20/2) και του Παναθηναϊκού (28/2), ενώ μένει εκτός και από το αυριανό ματς. Ισως ο Πογέτ να τον κρατάει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (τιμωρημένος ο Μάνταλος). Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο αποκλεισμός του δείχνει πως μάλλον ο Ουρουγουανός δεν τον υπολογίζει πλέον.

Επίσης, εκτός έμειναν ο Πλατέλλας και ο Ανταμ Τζανετόπουλος καθώς προτιμήθηκε ο Κορδέρο ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό. Παρών μετά από καιρό και ο Αρης Σοϊλέδης και φυσικά ο Γκάλο που εξέτισε ποινή στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και αύριο θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μπακάκη.

Η 20άδα που επέλεξε ο Πογέτ για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα