Επιστρέφει στη δράση ο Μπέιλ

Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τραυματίστηκε στις αρχές του περασμένου μήνα και στον αγώνα πρωταθλήματος της «βασίλισσας» με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Ουαλός διεθνής επιθετικός, ο οποίος «άνοιξε» το σκορ με κεφαλιά στο 7ο λεπτό, αποχώρησε χωλαίνοντας λίγο πριν από το ημίχρονο και ενώ η «βασίλισσα» προηγείτο 5-0.



Ύστερα από εξετάσεις που έγιναν στον Μπέιλ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο

«Sanitas La Moraleja», διαγνώστηκε μυϊκός τραυματισμός στο δεξί γαστροκνήμιο και μετά από αρκετές εβδομάδες είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Μαδρίτης, στη ρεβάνς του αγώνα με τη Ρόμα στο «Μπερναμπέου», την επόμενη εβδομάδα, για το τσάμπιονς λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος σταρ έχει ήδη τεθεί δύο φορές «νοκ άουτ» την τρέχουσα σεζόν με προβλήματα στη γάμπα, κάθε ένα από τα οποία τον άφησε περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας τις τελευταίες εβδομάδες και το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Χιχόν ήταν το 13ο του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του Μπέιλ: «Δεν πονάει και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι σημαντική μονάδα για την Ρεάλ και χαίρομαι που είναι μαζί μας σε μια δύσκολη περίοδο με σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια.»

Keywords
Τυχαία Θέματα