ΑΕΚ: Ακόμη και έτσι είναι στην 3η θέση

Η ήττα από τον Απόλλωνα μπορεί να έφερε την απογοήτευση στην ομάδα της ΑΕΚ ωστόσο όλοι την οικογένεια της ομάδας της Λάρνακας σηκώνουν αμέσως κεφάλι. Κάποτε η ήττα θα ερχόταν για τους Λαρνακείς ωστόσο ήρθε σε λάθος ώρα. Αν η ομάδα του Κριστιάνσεν κατάφερνε και έπαιρνε το διπλό από το Τσίρειο τότε θα ήταν μεγάλο επίτευγμα.

Ωστόσο ακόμη και έτσι με την ήττα από την ομάδα της Λεμεσού παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας και μέσα στους στόχους της για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρνακας για

ακόμη μια φορά η 3η στον φετινό μαραθώνιο κοίταξε τον αντίπαλο της στα μάτια και μόνο από καθαρή ατυχία δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ τις έφτιαξε ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού ήταν και άτυχοι.

Όπως και να έχουν τα πράγματα κανείς από την οικογένεια της ομάδας δεν στεναχωριέται. Η καλή εμφάνιση μέσα στο Τσιρείο γεμίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι αλλά και η πρώτη φετινή ήττα από τον Απόλλωνα ανήκει ήδη στο παρελθόν και όλοι επικεντρώνεται στο επόμενο ντέρμπι κόντρα στον Ερμή. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό, αφού αν κερδίσει η ΑΕΚ, τότε θα αφήσει αρκετά πίσω την ομάδα του Ερμή από τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα