ΑΕΚ: Άδειασε Δέλλα ο "Τίγρης"

Κουβέντες που ουσιαστικά αποτελούν την αρχή του τέλους για τον Τραϊανό Δέλλα, είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντησή του με τους οργανωμένους της ΑΕΚ. Δύο 24ωρα μετά την πανωλεθρία (0-4) από τον Ολυμπιακό, ο «Τίγρης» συναντήθηκε με εκπροσώπους της Original, εξέφρασε την πικρία του για τη βαριά ήττα, αλλά παράλληλα σχολίασε τις επιλογές του προπονητή της Ενωσης.

«Ο

Δέλλας είναι στοίχημα για μένα και την ΑΕΚ. Έχει κάποιες εμμονές με το ρόστερ και τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα. Όμως η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δέκα μεταγραφές κάναμε το καλοκαίρι και κάποιοι δεν παίζουν. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Άρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε. Όποιον μου ζήτησαν τον έφερα. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία με τον Ιμπίσεβιτς και τον Λάφερτι, αλλά μου είπαν πως δεν ταίριαζαν με αυτό που θέλαμε να παίξουμε».

Γίνεται κατανοητό πως από τα ξημερώματα της Τρίτης, το θέμα προπονητή ανοίγει πλέον διάπλατα στην ΑΕΚ. Αλλωστε, ο Δημ. Μελισσανίδης δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί: «Η ομάδα ήταν απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί. Όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του θα φύγει. Όποιος και αν είναι, όπως και αν λέγεται» ήταν μία άλλη χαρακτηριστική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους οργανωμένους.

Με δεδομένες τις χθεσινοβραδινές τοποθετήσεις Μελισσανίδη, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η συνάντηση που θα έχει ο Δέλλας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα στα Σπάτα, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα