«Αδικαιολόγητοι, μπορούσε κι άλλα γκολ ο Άρης, πρέπει να μας προβληματίσει»

Την ήττα με 3-0 από τον Άρη γνώρισε στο ΓΣΠ η Ομόνοια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των κυπελλούχων, Σωφρόνης Αυγουστή, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Άλλαξαν κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι. Μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ήμασταν αδικαιολόγητοι στο β' ημίχρονο. Μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ ο Άρης.

Είναι καλό μάθημα για εμάς. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Είναι όλη η χρονιά. Είτε είναι καλό, είτε κακό το αποτέλεσμα στην Πάφο, για να το αξιοποιήσουμε, πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να μας προβληματίσει το σημερινό παιχνίδι. Θέλω να έχουμε καλό ρυθμό. Προσπαθήσαμε πολύ στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο είχε και άλλες προϋποθέσεις ο Άρης. Αυτό μας προβληματίζει. Είδαμε κάποια πράγματα, πρέπει να αποφύγουμε κάποια λάθη. Είδαμε το θετικό αποτέλεσμα που έχει πάρει σήμερα η Πάφος. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί για να ανταποκριθούμε. Όλη η χρονιά στις 26 Απριλίου.

Είναι κίνητρο από μόνο του, όταν είσαι στην Ομόνοια. Πρέπει να το αντιληφθούν όλοι στο «Ηλίας Πούλλος». Για να είσαι έτοιμος, πρέπει όλα τα παιχνίδια να είσαι ανταγωνιστικός. Αυτό που μας στενοχωρεί, να μην έχουμε απρόοπτα και τραυματισμούς τελευταίας στιγμής. Θα περιμένουμε για Μάθιους, τις εξετάσεις, να δούμε τι ακριβώς έχει.

Ο Νικόλας δέχθηκε ένα χτύπημα στον προηγούμενο αγώνα. Δεν είναι ανησυχητικό, νομίζω πως θα είναι μαζί μας με την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αδικαιολόγητοι, Άρης,adikaiologitoi, aris