«Κάνουμε απίστευτη δουλειά, η διοίκηση το βλέπει, περιμένουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Επικρατώντας 3-0 της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Άρης προσπέρασε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλεκσέι Σπιλέβσκι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα ακόλουθα:

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έμεινα ευχαριστημένος

από το β' ημίχρονο. Θα έρθουν μέρες ξεκούρασης. Τώρα έχουμε τον ΑΠΟΕΛ, θα δούμε τι θα γίνει μετά από αυτό το παιχνίδι.

Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είμαστε μια ομάδα με στόχους, θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Κάνουμε απίστευτη δουλειά στις προπονήσεις. Όταν φέρναμε ισοπαλίες, κάποιοι έβλεπαν διαφορετικά τα πράγματα.

Είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν θα μπω στα μυαλά των παικτών. Δεν αλλάζει κάτι, αν είμαστε στην 1η θέση. Είμαι θυμωμένος για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο, όπου χάσαμε 4-2. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι.

Οι ισοπαλίες δεν είναι ήττες. Όλοι βλέπουν τη δουλειά που κάνουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Παίζουμε πολύ καλά. Δεν είναι λογικό να φεύγουν συνεχώς τόσοι προπονητές. Η διοίκηση βλέπει τη δουλειά που κάνουμε. Ελπίζω και σε άλλες ομάδες να μη φεύγουν οι προπονητές τόσο εύκολα.

Δύο καταπληκτικά τέρματα. Χάσαμε και άλλες ευκαιρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν μέρα Τρίτη να μας στηρίξουν. Να ευχαριστήσω και τους οπαδούς της Ομόνοιας που χειροκρότησαν τους παίκτες μας και πριν και μετά το τέλος του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα