Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος για τον ΑΠΟΕΛ, πάει για τη ζημιά η Νέα Σαλαμίνα

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν από το τρίποντο και μπροστά στον κόσμο τους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση που θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όλοι στον ''Αρχάγγελο'' γνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτει η Νέα

Σαλαμίνα και ξέρουν πως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Σίγουρα είναι το φαβορί το συγκρότημα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν όμως όλα αυτά επιβεβαιώνονται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά αλλού. Σοβαρότητα, πειθαρχία και πάθος είναι κάποια από τα συστατικά που φέρνουν την επιτυχία σε τέτοιου είδους αγώνες.

Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πάει στο στάδιο της πρωτεύουσας για να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα, με αρετές και που μάλιστα διψά για το τρίποντο. Την ίδια δίψα όμως νιώθουν και οι παίκτες του Ελλαδίτη κόουτς, και έδειξαν στο παρελθόν πως μπορούν να κοιτάξουν τον κάθε αντίπαλο στα μάτια και να πάρουν το καλύτερο δυνατό και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και σήμερα. Η Νέα Σαλαμίνα παλεύει για μια θέση στην εξάδα και τυχόν βαθμολογικό όφελος στο ΓΣΠ θα είναι ό,τι καλύτερο για αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα