«Αδειάζει» Πικέ ο Νεϊμάρ;

Ο Νεϊμάρ φαίνεται να... αδειάζει τον Ζεράρ Πικέ σχετικά με το μήνυμα του δεύτερου ότι ο Βραζιλιάνος θα μείνει στην Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια απόκτησής του.



Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι είναι είναι εξαιρετικά πιθανό εντός της Δευτέρας ο ίδιος ο 25χρονος επιθετικός να «σπάσει» επιτέλους τη σιωπή του, να σταματήσει τα... παιχνιδάκια με τις αινιγματικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μιλήσει δημόσια ξεκαθαρίζοντας τι

συμβαίνει όλες αυτές τις ημέρες με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Και, προφανώς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν όντως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Καταλανούς κι αν έχει ήδη συμφωνήσει με τους Γάλλους, οι οποίοι φέρονται να έχουν ήδη συντάξει το συμβόλαιό του και να αναμένουν την υπογραφή του.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής το μήνυμα που έστειλε ο Ζεράρ Πικέ και αναφερόταν σε παραμονή του συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα» ίσως έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα από ό,τι τα ξεκαθάρισε.

Η ανάρτηση του Ισπανού αμυντικού, που συνοδευόταν από φωτογραφία του αγκαλιά με τον Νεϊμάρ, σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, αλλά ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν φαίνεται να είχε δώσει την έγκριση του για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, μάλιστα, επικαλούμενα πηγές στο στενό περιβάλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο ο Πικέ έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται προφανώς για «άδειασμα» προς τον συμπαίκτη του και φέρνει πάλι την υπόθεση στο σημείο όπου ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες και να αφήσει τη Βαρκελώνη για το Παρίσι.

Άπαντες, πλέον, αναμένουν τη δήλωση του Βραζιλιάνου. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα