Αμπράμοβιτς: "Δεν είχα άλλη επιλογή με τον Μουρίνιο"

Σύμφωνα με την "Telegraph", ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είπε στους παίκτες της Τσέλσι ότι δεν ήθελε να απολύσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή, ενώ είπε πως θα αναλάβει ο Γκους Χίντινκ. Στόχος για το καλοκαίρι ο Σιμεόνε.

Παρουσία του Ρομάν Αμπράμοβιτς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή (18/12) προπόνηση της Τσέλσι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Σάντερλαντ. Ήταν άλλωστε η πρώτη μετά το τέλος της συνεργασίας

με τον Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ρώσος μεγιστάνας ήθελε να μιλήσει στους παίκτες και να δώσει το "στίγμα" για την επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με την "Telegraph", ο Αμπράμοβιτς μίλησε με την βοήθεια μεταφραστή και εξήγησε τους λόγους της απόλυσης του Πορτογάλου προπονητή, ενώ επιβεβαίωσε πως καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Γκους Χίντινκ. Στις σκέψεις είναι και η θέση βοηθού στον Ντιντιέ Ντρογκμπά είτε στο πλάι του Ολλανδού κόουτς είτε κάποιου άλλου.

Ο ίδιος είπε πως δεν ήθελε να απολύσει τον Μουρίνιο, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, ενώ δεν άφησε στους απυρόβλητο τους παίκτες, καθώς έχουν και εκείνοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Από 'κει και πέρα, υπάρχει χρόνος για να παρθεί η καλύτερη απόφαση για το ποιος θα οδηγήσει την ομάδα από το καλοκαίρι και έπειτα.
Μεγάλος στόχος ο Σιμεόνε

Εξάλλου, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί το μεγάλο στόχο του Αμπράμοβιτς για να αναλάβει την Τσέλσι. Ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνει καταπληκτική δουλειά στους "ροχιμπλάνκος" και ο ιδιοκτήτης των "μπλε" εκτιμά πως μπορεί να οδηγήσει και πάλι την ομάδα του σε μονοπάτια επιτυχίας.

Με βάση ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο "Τσόλο" δεν είναι αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική, αρκεί να ικανοποιηθούν τα "θέλω" του, που είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα μετεγγραφικά και να γίνουν αρκετές κινήσεις το καλοκαίρι. Παράλληλα, το ζήτημα των αγγλικών δεν είναι μεγάλο, καθώς γνωρίζει ο βοηθός του, Χέρμαν Μπούργος, ενώ θα μπορούσε να κάνει και ο ίδιος εντατικά μαθήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα