«Έτοιμος να αναλάβει νέα ομάδα ο Μουρίνιο»

Μέσω των εκπροσώπων του, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα σε κάποιον πάγκο, μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο που τον εκπροσωπεί, κατέστησε σαφές πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από το ποδόσφαιρο και νιώθει έτοιμος να αναλάβει νέο σύλλογο στην προπονητική του καριέρα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Τσέλσι.

«Δεν πρόκειται να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα, δεν είναι κουρασμένος και δεν το χρειάζεται. Είναι σε καλή

διάθεση και ήδη κοιτάει μπροστά. Επειδή ο Ζοσέ αγαπάει το ποδόσφαιρο, θα τον δείτε να υποστηρίζει φίλους του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Δεν θα δίνει όμως το παρών σε μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια γιατί δεν θέλει το όνομά του να εμπλακεί σε φημολογία όσον αφορά το μέλλον του. Ο Ζοσέ θα συνεχίσει να ζει στο Λονδίνο και ελπίζει, αυτός και η οικογένειά του, να σεβαστείτε τις προσωπικές τους στιγμές. Ο Ζοσέ δεν θα μιλήσει για την τωρινή κατάστασή του στο άμεσο μέλλον. Και ζητάει από τα ΜΜΕ να σεβαστούν αυτή την απόφασή του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα ο Μουρίνιο μέσω της ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους φίλους της Τσέλσι για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του, ενώ δήλωσε απόλυτα χαρούμενος για το γεγονός ότι δούλεψε και πάλι στην Τσέλσι.

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ευχαριστημένος που γύρισε στην Τσέλσι γιατί κατάφερε να δώσει στους οπαδούς έναν ακόμα τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, που δεν είχαν κατακτήσει για αρκετά χρόνια. Είναι πολύ περήφανος για τα οκτώ τρόπαια που κατέκτησε με την Τσέλσι και ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη που του δείξανε και στις δύο θητείες του στον σύλλογο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Ζοσέ σκέφτηκε κάποιες φορές να αποχωρήσει από τον σύλλογο που εργαζόταν, αλλά μόνο στην Τσέλσι ο σύλλογος ήταν αυτός που αποφάσισε για το ότι έπρεπε να φύγει. Κάθε φορά για τον ίδιο σημαίνει ότι ένας κύκλος έκλεισε και παράλληλα δίνεται η ευκαιρία για το ξεκίνημα ενός νέου. Ο Ζοσέ ελπίζει πως το μέλλον του μετά την Τσέλσι αυτή τη φορά θα είναι τόσο επιτυχημένο όσο όταν έφυγε από την ομάδα το 2007».

Keywords
Τυχαία Θέματα