Α. Δημητρίου: «Μας προβληματίζουν τα λάθη» (ηχητικό)

Στην διάθεση των παικτών της Ομόνοιας αλλά και τον τρόπο που προσέγγισαν τον αγώνα με τον Εθνικό οι «πράσινοι» στάθηκε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό και την πρόκριση είπε: «Η ομάδα προσέγγισε το παιχνίδι με τρόπο για να πάρει την πρόκριση χωρίς να δώσει προτεραιότητα για τον τρόπο που θα την έπαιρνε. Σ’ ‘ένα κακό αγωνιστικό χώρο, με πάθος, δύναμη η Ομόνοια επιβεβαίωσε το αγωνιστικό της πλάνο που δεν είναι άλλο από το να αντιδρά σωστά μετά που βρίσκεται πίσω στο σκορ. Έψαξε επίπονα τον γκολ και τα κατάφερε μετά από ένα ωραίο συνδυασμό. Αναγνωρίζουμε ότι η απόδοση δεν ήταν στα επίπεδα που θέλαμε αλλά και στα επίπεδα που θέλει ο κόσμος μας. Μας προβληματίζει ότι δεχθήκαμε εύκολο γκολ, τα ατομικά λάθη εκδηλώνονται από διαφορετικά πρόσωπα και η τεχνική ηγεσία προσπαθεί για να περιορίσει ατομικά λάθη κάτι που και οι παίκτες πρέπει να κάνουν».

Παράλληλα στάθηκε και στην διαιτησία του αγώνα τονίζοντας: ««Οφείλουμε να συγχαρούμε την διαιτησία του αγώνα, τον κ. Λούκα Σωτηρίου, κράτησε το παιχνίδι στα σωστά πλαίσια, και αυτό οφείλουμε να το αναφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα