Yπόκλιση Μέσι σε Ρονάλντο: «Κάθε χρόνο είναι καλύτερος»

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Λιονέλ Μέσι, αποδεικνύοντας και πάλι ότι η... κόντρα τους περιορίζεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους δύο μιλά κολακευτικά για τον άλλο. Έτσι κι αλλιώς, σε κάθε ευκαιρία, οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν απέναντί τους τον Αργεντινό ή τον Πορτογάλο, φροντίζουν να του κάνουν πάντα ερώτηση σχετικά με τον άλλον.

Οι απαντήσεις και των δύο είναι πια σχεδόν στερεότυπες. Ο Ρονάλντο σέβεται απεριόριστα τον Μέσι και δεν έχει κανένα πρόβλημα

να παραδεχθεί την αξία του αντιπάλου του δημόσια. Και το αντίστροφο.

«Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν και δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Τίποτα περισσότερο. Δεν δίνω σημασία σε ό,τι λένε όσοι είναι έξω απ' αυτό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, έχει πολλές ικανότητες και χρόνο με τον χρόνο ξεπερνά τον εαυτό του. Γι' αυτό και είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου», ανέφερε ο άσος της Μπαρτσελόνα μιλώντας στο ESPN.

Ο Μέσι ρωτήθηκε, επίσης, και για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, αλλά και για το ενδεχόμενο να κλείσει εκεί την καριέρα του.

«Πάντα το ήθελα. Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε», ήταν η απάντησή του.

Όσο για το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει αποτύχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, ο Μέσι σχολίασε: «Φτάσαμε κοντά στη νίκη και τις τρεις φορές, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι τις κρίσιμες στιγμές δεν είχαμε και την τύχη, ώστε να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Δεν είναι εύκολο να σταθείς στα πόδια σου μετά από έναν τελικό, αλλά εμείς το κάναμε και φτάσαμε σε άλλους δύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα