Νέο επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι-Λάκη: "Κοτούλα ο Άδωνις"- "Κοτούλα εγώ;"

MEDIA

Με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του, χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «κοτούλα» αναφερόμενος στο περιστατικό, όταν ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ θέλησε να παρέμβει

στην εκπομπή του, στο «Αλ Τσαντίρι», στο Θέατρο Βέμπο.

«Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο. «Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;» και αυτός με τη σειρά του απαντούσε «Κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;», κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει: «Αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων –εκεί είναι κοτούλα–, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους – ας μην ξεχνάμε ότι το 99% άλλωστε των δημοσιογράφων είναι δεξιοί, ακροδεξιοί και πασόκοι. Δεν δέχονται εύκολα μια φωνή που είναι αντίθετη και θέλουν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Αλλά τι να κάνω, δεν είμαι σαν κι αυτούς, ούτε θα γίνω».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «»Κοτούλα» είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό;».

"Κοτούλα" είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό; https://t.co/VbmftTVH6q

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 3, 2016

Άδωνις ΓεωργιάδηςΛάκης ΛαζόπουλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα