Τελετές Αποφοίτησης 2017 Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Οι Τελετές Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprusπραγματοποιήθηκαντον Ιούλιο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Οι Αποφοιτήσειςτων Σχολών Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων έλαβαν χώρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ενώ η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Επιστημών την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Βουλευτές, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και μέλη της επιχειρηματικής ζωής του τόπου τίμησαν με την παρουσία τους την άκρως εντυπωσιακή και υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου τελετή.

Στο χαιρετισμό της η Πρύτανης του Πανεπιστημίου

Prof Melinda Tan σημείωσε ότι «η ατζέντα του Πανεπιστημίου είναι φιλόδοξη, καινοτόμος, γενναία και γεμάτη προκλήσεις. Ατζέντα απαραίτητη ώστε το Πανεπιστήμιο να συνεχίζει να διαπρέπει και να είναι ακόμη περισσότερο επιτυχημένο. Πρόκειται για μια ατζέντα ενός σύγχρονου παγκοσμίου επιπέδου Πανεπιστημίου». Δεν παρέλειψε επίσης να υπογραμμίσει το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο των καθηγητών του Πανεπιστημίου ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις διακρίσεις τους αλλά και τις δραστηριότητες των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων ερευνητικών κέντρων.

Κατά την διάρκεια της τελετής, αποφοίτησαν 105 προπτυχιακοί και 44 μεταπτυχιακοί φοιτητές, ενώ τιμήθηκαν 13 φοιτητές για τις υψηλές επιδόσεις τους, ενώ τιμήθηκε ο ΚοςΓιώργος Αρέστη, ο οποίος έχει διοριστεί ως ΕπίτιμοςΜέλος (“HonoraryFellow”) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprusείναι περήφανο για τα υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα τις πολιτικές διασφάλισης της ποιότητας που αποσκοπούν όχι μόνο στην εκπλήρωση των αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών που απαιτούνται από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου (QAA) και τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, αλλά κυρίως, να διασφαλίσουν ότι οι απόφοιτοί τουθα αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή στη βιομηχανία και την αγορά εργασίας, τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό. Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus είναι μοναδικά εξοπλισμένοι για να ακολουθήσουν την καριέρα που επιθυμούν με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και με τα διπλά πτυχία να αποδείξουν του λόγου το αληθές.

Keywords
Τυχαία Θέματα