«Κόντρα» επιπέδου…

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο έχει σήμερα η Ανόρθωση. Το αποψινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» να δει πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες της ομάδας κόντρα σε ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο βρίσκεται και σε σχετικά καλό επίπεδο ετοιμότητας. Σε λίγες μέρες, ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο

την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και το σημερινό παιχνίδι θ’ αποτελέσει την τελική του πρόβα.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανεβαίνει κατακόρυφα σε σχέση με τα νικηφόρα φιλικά που προηγήθηκαν επί Κυπριακού εδάφους με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Αλκή, και αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η εικόνα της ομάδας στην διάρκεια του παιχνιδιού και όχι το τελικό σκορ.

Η Ανόρθωση έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και δεσίματος του ρόστερ, από απομένει ακόμη ένας μήνας μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, και φιλικά όπως το σημερινό θα βοηθήσουν τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα