To Πανεπιστήμιο Harvard στην Κύπρο

Στρατηγικής σημασίας η συνεργασία της Νομικής Σχόλης του Πανεπιστημίου του Harvard και Ινστιτούτου Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών.

Tο καινοτόμο πρόγραμμα τριών ημερών λαμβάνει χώρα στην Κύπρο για πρώτη φορά. Βασίζεται στη ναυαρχίδα των προγραμμάτων που διδάσκεται επί 30 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard μέσω του Program on Negotiation.

Σε δηλώσεις της η Δικηγόρος Αθηνών

- Λευκωσίας Γ.Γ.Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ, Αλεξία Κουκκουλλή, ανέφερε ότι "κοινή προσπάθεια είναι να διασφαλισθεί το ανώτερο επίπεδο παρεχόμενης γνώσης στον τομέα των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και στο επιχειρηματικό περιβάλλον μέσω της δια βίου εκπαίδευσης".

"Προσπαθούμε να διδάξουμε διαπραγματευτικές τεχνικές. Προσπαθούμε να διδάξουμε τους ανθρώπους πως μπορούν να βρουν κοινά ωφελήματα στις διαπραγματεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις εστιάζονται γύρω στην ουσία, τις σχέσεις και την διαδικασία" ανέφερε ο Eπικεφαλής της Νομικής Σχολής του Harvard, James Kerwin.

Το πρόγραμμά PON Global Negotiation for Executives διεξήχθη για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους στην Αθήνα από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και 2 Δεκεμβρίου. Στην Λευκωσία άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα