To 8ο συμβόλαιο του Μέσι σε 12 χρόνια!

Μέσα σε μία 12ετία, ο Λιονέλ Μέσι ανανέωσε για όγδοη φορά το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

H Μπάρτσα έβαλε φρένο στις ορέξεις των επίδοξων μνηστήρων για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος θα παραμείνει "μπλαουγκράνα" για τέσσερα χρόνια ακόμα, ως το 2021, όταν και θα βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Ο Λίο έκανε το ξεπέταγμά του το 2005 και πριν ακόμη γίνει το... μπαμ, υπέγραψε την πρώτη του ανανέωση, στα 18 του χρόνια. Τον Σεπτέμβριο

του ίδιου έτους όμως οι Καταλανοί θέλησαν να τον ανταμείψουν και παράλληλα να τον "δέσουν" με ένα νέο συμβόλαιο, ενώ τον Γενάρη του 2007 ήρθε και η τρίτη κατά σειρά ανανέωση, πριν το περίφημο χατ τρικ επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με την άφιξη του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι επέκτεινε εκ νέου το συμβόλαιό του, ενώ μετά το τρεμπλ του 2009 ήρθε ακόμη μία ανανέωση, με ρήτρα αυτή τη φορά στα 250 εκατ. ευρώ!

Τον Δεκέμβριο του 2012 ο Μέσι έβαλε για έκτη φορά την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ισπανίας, εκτοξεύοντας τις αποδοχές του στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ λίγο πριν το Μουντιάλ του 2014 είχε ανανεώσει για έβδομη φορά, φτάνοντας το κασέ του στα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ως το 2016 οι απολαβές του φέρεται να έφταναν στα 39,4 εκατ. ευρώ!

Κι εκείνο που ανακοινώθηκε σήμερα από τη Μπάρτσα, είναι το όγδοο κατά σειρά για τον 30χρονο σταρ, το οποίο φυσικά επίσης έχει πολλά... πολλά μηδενικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα