The Cyprus Wine Show- Έκθεση Κρασιών από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστιμίου Κύπρου

Το Oenognosia – The Cyprus Wine Show οργανώνεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει σκοπό να φέρει κοντά τον καταναλωτή και τους επαγγελματίες κρασιού, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τα σεμινάρια και διαλέξεις του να προσφέρει γνώση. Δήλωση συμμετοχής και πρόγραμμα ΕΔΩ.

Το Σάββατο 2/12/2023 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα

πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο Οινοτουρισμού Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με ομιλητές επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς από το χώρο της  οινογαστρονομίας και του τουρισμού. Παράλληλα θα υπάρχουν σε διαφορετικές αίθουσες, σεμινάρια, διαλέξεις και masterclasses ανοικτά για το κοινό.

Την Κυριακή 3/12/2012 στο PAVILION HALL, στη Λευκωσία, θα διεξαχθεί μεγάλη έκθεση κρασιού επαγγελματικών προδιαγραφών με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εκεί μπορεί ο/η επισκέπτης/τρια να δοκιμάσει κρασιά από όλο το κόσμο.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία εξερευνήσεως του κρασιού και απόλαυσης γεύσεων από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς και να μάθουν περισσότερα για την παραγωγή και την ιστορία πίσω από κάθε μπουκάλι.

Υποστηρικτές

Υφυπουργείο Τουρισμού, Oenognosia, Oenoart, Winecore, Σύνδεσμος Οινοποιών Κύπρου, Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων Κύπρου και Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων

Υπό την αιγίδα του Υπουργείoυ Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο www.oenognosia.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα