Spice Girls και Backstreet Boys σε κοινή περιοδεία;

Η μοίρα των bands, είτε αποτελείτο από πέντε αγόρια, είτε από ισάριθμα κορίτσια ήταν πάντοτε η ίδια.

Κάποιος/α την έκανε με ελαφρά για σόλο καριέρα, οι υπόλοιποι έτρωγαν τα λυσακά τους και στο τέλος κανείς (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν έκανε ούτε κατά διάνοια την επιτυχία που είχαν όλοι μαζί ως μπάντα. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, με λίγο από στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα και Spice Girls και Backstreet Boys εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεχυθούν στη χώρα ή και στην υφήλιο

με μια κοινή περιοδεία το 2016.

Ο 37χρονος σήμερα AJ Mclean, των Backstreet Boys, επιβεβαίωσε πως τα πλάνα έχουν τεθεί επί χάρτου λέγοντας: "Η περιοδεία των Spice Girls ήταν μια ιδέα που έπαιζε πολύ το τελευταίο διάστημα και είναι κάτι το οποίο συζητάμε ακόμη".

Οι τέσσερις από τις πέντε από τα πικάντικα κορίτσια έχουν επανενωθεί - γλυκάθηκαν γαρ από την αποθέωση που γνώρισαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου - πλην της Βικτόριας, που άπαξ και πήρε το επίθετο Μπέκαμ ξέχασε κάθε εφηβική της τρέλα και σιγοτραγουδά "tell me what yoy want, what yoy really, really want", καταλήγοντας βέβαια με την παραλλαγή "friendship, sometimes, ends"!!!

Η περιοδεία θα εστιάσει στην Αμερικανική ήπειρο, όπου τα τότε κορίτσια, σήμερα μεγαλοκοπέλες, ελπίζουν να έχουν καλύτερη τύχη ως τετράδα από την γενέτειρά τους που δύσκολα θα γεμίσει στάδια μια δεκαετία και πλέον μετά. Άλλωστε οι τέσσερις ελπίζουν σε μια συναυλία kick-off, στην οποία θα μπορούσε για μια και μόνη φορά να συμμετέχει και η Βικτόρια.

Εμείς μετά από τόσα γνωμικά και σοφές λαϊκές ρήσεις, ελπίζουμε το 2016 να μην θρηνήσουμε κανένα από τα μέλη των δύο bands από το πέσιμο ή το... Διότι, στα 40 τους δύσκολα θα μπορούν να χοροπηδήσουν όπως όταν ήταν μικρά παιδιά.

Πηγή - News247

Keywords
Τυχαία Θέματα